Naturshop

webáruház
naturshop left
Minden egy helyen

Ideál

Online Magazinideal left
Életmódkalauz

Celsus

Természetgyógyászati Kft.
celsus left
Speciális termékeink

pasz celsus fooldal optrelaxart celsus fooldal opttrendi celsusra

Példa cím: Veszprém, Budapesti út 8.

MIT JELENT EGY KIS CÉG SZÁMÁRA MEGMÉRETTETNI MAGÁT A NEMZETKÖZI INNOVÁCÓ TERÜLETÉN?

Az Üzletfejlesztési Portál kezdeményezésére 2013. szeptember 13.-án átadásra került az I. Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj, melynek különdíját a CELSUS Természetgyógyászati Kft. nyerte el.

MI IS A NEMZETKÖZI ÜZLETFEJLESZTÉSI DÍJ?

Az Üzletfejlesztési Portál kezdeményezésére idén átadásra került az I. Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj. A magyar kis- és középvállalatok közül az idei versenyre nevezettek köréből a független szakmai zsűri az első 3 helyezettet, valamint a 2 különdíjast értékelt. Az idei év leginnovatívabb üzletfejlesztésnek a Nextent Zrt. mesterséges intelligenciaalapú beszédanalitikai termékcsaládját választották.

Az Üzletfejlesztési Portál 2013-ban indította útjára a Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj pályázatot, azzal a céllal, hogy ráirányítsa a figyelmet a leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásokra, továbbá az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira. Ezen túl a kiírók célja, hogy az audit során adott visszajelzésekkel lehetővé tegyek a pályázó cégek számára az innovatív ötletek megvalósításával, piacra vitelével kapcsolatos tanulást, növelve ezzel versenyképességüket.

Az Üzletfejlesztési Díj különlegessége, hogy a pályázók innovációs átvilágítás keretében objektív visszajelzést kaphatnak az üzleti újdonságok létrehozásával kapcsolatos folyamataik erősségeire és fejlesztendő területeire vonatkozóan.

A Díj egy valóban független, szakmai kezdeményezés, amely egy cég, vállalkozás üzletfejlesztését, üzleti innovációs eredményeit mutatja be, legyen az akár üzletfejlesztésként, üzleti innovációként, vállalkozásfejlesztésként vagy más típusú innovációként nevesítve. A Díj minden szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel vagy üzleti innovációval foglalkoznak.

Pályázni lehetett új termékkel, új szolgáltatással, marketinginnovációval, innovációval a vállalati stratégiában, technológiai innovációval, folyamatinnovációval, új és innovatív kommunikációs megoldással, a piaci eredményességet elősegítő szervezeti változtatással (új szervezet, kultúraváltás stb.) vagy új üzleti modellel.

A 2013. szeptember 13-ai díjátadóra a budapesti Design Terminálban került sor. Az első alkalommal meghirdetett versenyen a pályázók közül az első 3 helyezettet, valamint 2 különdíjast értékelt a független szakmai zsűri.

A zsűri tagjai: Schwarz Gábor, a USTREAM üzletfejlesztési és értékesítési igazgatója, Bundik Csaba, a EuroCham Vietnam Ltd. ügyvezető igazgatója és Fodor Zoltán, az Üzletfejlesztési Portál főszerkesztője.

A Fődíjat a Nextent Zrt. nyerte el. További díjazottak:
2. MOHAnet Mobilsystems Zrt.
3. KAVOSZ Zrt.


Különdíjasok:
1. CELSUS Természetgyógyászati Kft.
2. Officium Generale Első Magyar Adó- és Vámbiztosíték Kft.

A Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezetője, Szabó István elmondta: „Örömmel veszünk minden olyan kezdeményezést, ami ráirányítja a figyelmet az innováció fontosságára, és elősegíti azt, hogy az innováció beépüljön a hazai vállalatok mindennapi gondolkodásába."

 

 

 

oklevel