Celsus Tőzegáfonya kapszula

Celsus Tőzegáfonya-kapszula, 400 mg

LEÍRÁS:

A tőzegáfonya-kapszulás termék amerikai ültetvényekről származó, frissen szüretelt, porított tiszta tőzegáfonyát tartalmaz. Kiszerelése: 60 kapszula, 1 kapszula 400 mg tőzegáfonyát tartalmaz!

AJÁNLJUK:

Felfázásos tünetek enyhítésére.

Az igazit keresed?

  • Kemikáliáktól mentes.
  • Antiallergén.
  • Szintetikus anyagoktól mentes.
  • „E”-számoktól mentes.
  • 100% gyümölcskivonatot tartalmazó készítmény.

TERMÉKELŐNYÖK

  • Magas hatóanyag-tartalom: 100% természetes, tiszta 400 mg tőzegáfonyagyümölcs-kivonat, egyenesen a tőzegáfonya hazájának számító amerikai ültetvényekről.
  • Napi 2 kapszula elegendő, 1 havi adag.

ÖSSZETEVŐK
Porított tőzegáfonya (400 mg/kapszula)

ADAGOLÁS:
Felnőtteknek napi 2 kapszulát bőséges folyadékkal ajánlott bevenni!

KISZERELÉS: 60 db kapszula

EGYSÉGNYI TARTALOM:
2 kapszula tartalmaz: 800 mg porított tőzegáfonyát.
* A javasolt napi bevitel nem meghatározott!

OÉTI notifikációs szám: 11657/2012

Származási hely: Magyarország

Forgalmazza: Celsus Természetgyógyászati Kft.

Cím: 1027 Budapest, Margit krt. 56. I./4.

FIGYELMEZTETÉS
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva, szobahőmérsékleten tárolja!

vasar

Tudta?

Az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) a hangafélék (Ericaceae) családjába sorolt áfonya (Vaccinium)-nemzetség egyik faja. Bogyótermését gyümölcsként, fűszerként és gyógynövényként is fogyasztják.
Amerikában az 1800-as évek eleje óta termesztik is. Négyzetméterenként 6 növény ültetését tartják optimálisnak; így, ha az időjárás is megfelelő, kb. 1,5 kg/m² termést is hozhat. A növényt meleg időben vízpermettel hűtik. Télen jégpáncéllal védik a fagytól, de a jégréteg alatti vizet elvezetik, hogy a növény levegőzhessen. Szüret előtt 30 cm magasan elárasztják a földet, és a víz színén úszó gyümölcsöket halásszák le.

Felhasználása
Húsa roppanó, íze enyhén fanyar. Friss gyümölcsként torták, sütemények díszítésére használatos. Az Egyesült Államokban hálaadás napján az ünnepi étrend jóformán kötelező része.

Húgyúti fertőzések, ill. gyulladások kezelésére kiválóan alkalmas. Szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésére és antibakteriális hatása miatt a gyulladáshoz vezető bakteriális fertőzések megelőzésére, kezelésére használatos. Sok benne az antioxidáns, antocianidek, tanninok, ezért az immunrendszert is erősíti. Étvágygerjesztőnek is ajánlják.

Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Amerikai_t%C5%91zeg%C3%A1fonya

 

 


 

Kapcsolódó videók

Vissza a tetejére