Naturshop

webáruház
naturshop left
Minden egy helyen

Ideál

Online Magazinideal left
Életmódkalauz

Celsus

Természetgyógyászati Kft.
celsus left
Speciális termékeink

pasz celsus fooldal optrelaxart celsus fooldal opttrendi celsusra

Példa cím: Veszprém, Budapesti út 8.

MIT JELENT EGY KIS CÉG SZÁMÁRA MEGMÉRETTETNI MAGÁT A NEMZETKÖZI INNOVÁCIÓ TERÜLETÉN?

Az Üzletfejlesztési Portál kezdeményezésére 2013. szeptember 13-án átadásra került az I. Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj, melynek különdíját a CELSUS Természetgyógyászati Kft. nyerte el.

KIK IS VAGYUNK?

A Celsus Természetgyógyászati Kft. Magyarországon hazai szakemberei segítségével olyan nyomelemeket, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövénykivonatokat ötvöző készítményeivel van jelen a piacon, melyeknek egészségmegőrző hatása bizonyított, ill. évszázadok óta elismert. Készítményeinkben természetes alapanyagok használatára törekszünk, ill. arra, hogy termékeinkben jelen legyenek a gyógynövények kivonatai is a természet patikájából.

Cégünk ma már több mint 15, saját fejlesztésű étrend-kiegészítővel van jelen, melyek közül több termékünk egyedülálló, védjegyoltalommal ellátott. Arra törekszünk, hogy a készítményeinkben található, kiváló természetes hatóanyagokkal megfeleljünk a modern kor igényeinek.

EGYEDISÉG?

Többéves kutatásaink eredményének köszönhetően, a világon elsőként és egyedülállóként tudtuk a Q1+Q10 termékcsaládunkat kifejleszteni és sikeresen a piacra bevezetni.

Termékeink folyadék, kapszula, tabletta formájában elérhetőek. Folyamatosan alakítjuk csomagolásainkat, melyek külsejével is szeretnénk megmutatni azt a minőséget, amit a készítmények tartalmával és hatásával képviselünk a hazai piacon.

Termékeink gyártása és forgalmazása mellett ingyenes patikai újságot, a Patika Ász magazint, 2014-ben újdonságként a RelaxArt aktív pihenők magazinját szerkesztjük és adjuk ki, valamint az Ideál magazin online www.ideal.hu portált és egészségáruházunkat a www.naturshop.hu működtetjük.

Kiegészítő tevékenységért a legmagasabb színvonalon dizájn-arculattervezést és egyedi termékfejlesztést is vállalunk.

HITVALLÁSUNK A PREVENCIÓ, EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS, MELY A FOLYAMATOS MEGÚJULÁS ZÁLOGA!

A Celsus Természetgyógyászati Kft. hazai tulajdonosai és szakemberei olyan nyomelemeket, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövény-kivonatokat ötvöznek készítményeikben, melyeknek egészségmegőrző hatása bizonyított, illetve évszázadok óta elismert.

Cégünk hazai kisvállalkozásnak indult, de ma már több mint 15 saját fejlesztésű étrend-kiegészítővel  vagyunk jelen a hazai piacon.

Készítményeinkben természetes alapanyagok használatára törekszünk, illetve arra, hogy termékeinkben jelen legyenek a gyógynövények kivonatai is a természet patikájából.

Étrend-kiegészítőink új csomagolásba kerültek, azok külsejével is szeretnénk megmutatni azt a minőséget, ami a készítmények tartalmával és hatásával képviselünk a hazai piacon.

Az étrend-kiegészítők gyártása és forgalmazása mellett, a Celsus Természetgyógyászati Kft. üzemeltetője a www.ideal.hu, www.naturshop.hu portáloknak, illetve kiadója a Patika Ász és a RelaxArt magazinoknak.

Cégünk központi elérhetőségei:

Celsus Természetgyógyászati Kft.

Hungary

1027 Budapest, Margit krt. 56.
Tel: +36 1 225-2742
Fax: +36 1 225-2744

Operatív igazgató: Király Adrienn

Weboldalaink:

www.celsus.hu
www.ideal.hu
www.naturshop.hu

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 01268-0001