Naturshop

webáruház
naturshop left
Minden egy helyen

Ideál

Online Magazinideal left
Életmódkalauz

Celsus

Természetgyógyászati Kft.
celsus left
Speciális termékeink

pasz celsus fooldal optrelaxart celsus fooldal opttrendi celsusra

Példa cím: Veszprém, Budapesti út 8.

A Celsus Természetgyógyászati Kft. hazai tulajdonosai és szakemberei olyan nyomelemeket, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövény-kivonatokat ötvöznek készítményeikben, melyeknek egészségmegőrző hatása bizonyított, ill. évszázadok óta elismert.

Cégünk sikeresen gyárt és fejleszt egyedi étrend-kiegészítő termékeket a hazai gyógyszertárak, bioboltok, drogériaüzletek részére. Saját brand márkáink több éve piacvezető szerepet töltenek be.

Prevenció, egészségmegőrzés céljából kifejlesztett első termékeink, a Grépfrútmagcsepp és a Tőzegáfonya-kivonat már több mint húsz éve megvásárolható.

Készítményeinkben kizárólag természetes alapanyagok használatára törekszünk, ill. arra, hogy a legjobb minőségben és a legjobb kombinációban kerüljenek a fogyasztók elé. Termékeink külsejével is szeretnénk megmutatni azt a minőséget, amit a készítményeink tartalmával és hatásával képvisel a hazai piacon.

Saját termékeink mellett több éve fejlesztünk egyedi, magas hatóanyag-tartalommal ellátott por-, folyadék-, tablettás vagy kapszulás kiszerelésű vitamin- és étrend-kiegészítő termékeket hazai és külföldi megbízóink részére.

Cégünk mottója, hogy a mindenkori elvárásoknak megfelelő, innovatív termékeket fejlesszünk ki saját és megbízóink számára!

Az étrend-kiegészítők gyártása és forgalmazása mellett a Celsus Természetgyógyászati Kft. a prevenciós lapkiadásban is élen jár! Magyarországon elsőként alapította  meg természetgyógyászati kiadványait, az Ideál Életmódmagazint és az orvosi Komplementer Medicina szakkiadványát. Ingyenes patikai kiadványát, a Patika Ász magazint szintén elsőként honosította meg, melynek cikkei a betegségmegelőzésre hívják fel a figyelmet.

A cég az IDEÁL ONLINE Életmódmagazin webportál, a NATURSHOP webáruház üzemeltetője, ahol életmódcikkeken felül folyamatosan megjelenő, akciós vitaminkészítmények és prevenciós, valamint saját fejlesztésű termékek vásárolhatóak meg, egészen az Ön otthonáig szállítva.

Így elértük mindazt a célt, hogy nemcsak termékeinkben, hanem kiadványainkban, online felületeinken is megvalósítsuk a prevenciót és az innovációt!

EGYEDISÉG

Többéves kutatásaink eredményének köszönhetően a világon elsőként fejlesztettük ki a Q1+Q10 termékcsaládunkat, melyet sikeresen bevezettük a hazai piacra. Termékeink: a Vital Q1+Q10, a Szívünkért Q1+Q10, a Prémium Magnézium Q1+Q10-összetételben állnak rendelkezésre. Termékeink védjegyoltalom alatt állnak.

SIKEREINK

2013-ban került átadásra az I. Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj, melynek különdíját a CELSUS Természetgyógyászati Kft. nyerte el.
A Q1+Q10 termékcsaládunk a 2013-as év innovációs termékdíjasa lett. Örömünket fokozta, hogy 2017. évben cégünk elnyerte az Év Top Vállalkozása Díját is! Közel húszéves munkánkban élen járunk az innovációban, valamint az egyedi megoldások terén is.

BÉRGYÁRTÁS, INNOVÁCIÓ

Évek óta sikeresen működünk együtt más piacvezető cégekkel, vállalkozásokkal, akik részére tudományos háttérrel gyártunk-fejlesztünk márkavédett minőségi termékeket, melyek egyedi összetétellel és minél magasabb szintű vevői igények kielégítése érdekében készülnek.

IDEÁL ONLINE ÉLETMÓDMAGAZIN

Az IDEÁL ONLINE Életmódmagazin már több éve tájékoztatja olvasóit a természetes gyógymódokról, tanácsokat ad az egészséges életmódhoz, hozzájárul a lélek és a psziché harmóniájához. A www.ideal.hu honlapunk megújult külsővel és tartalommal várja az olvasókat. Az olvasói visszajelzésekhez és az online magazinok legújabb trendjéhez alkalmazkodva egy teljesen új, internetes életmódmagazin oldalait „lapozgathatja” minden régi és új látogató. A honlapon olyan újdonságokat, érdekességeket, ötleteket, tanácsokat gyűjtünk és frissítünk napi rendszerességgel, amelyek a mindennapi beszédtémák: a szex, a család, a divat világában kalauzolja nap mint nap az olvasókat. Nem feledkezünk el az egészséghez kapcsolódó – eddig is népszerű – tartalmakról sem, melyeket folyamatosan bővítünk újabb és újabb témakörökkel (Alakunkért, Szívügyeinkért, Folyó ügyeinkért, Immunrendszerünkért).

PATIKA ÁSZ INGYENES MAGAZIN

A korszaknyitó Természetgyógyász Magazinunk, az Ideal Életmódmagazinunk, a Komplementer Medicína szakorvosi lap után kiadott, közkedvelt Patika Ász ingyenes patikai kiadványainkkal képviseltetjük magunkat. A PATIKA ÁSZ magazin 2012-ben mint új patikai lap jelent meg a piacon. A lapot a gyógyszertárakba, bioboltokba, fitotékákba és orvosi központokba betérők INGYEN vihetik haza. Rendszeresen jelentkezünk új és az adott szezonnak megfelelő témákkal az egészség, család, test és lélek témakörökben. Célunk, hogy tájékoztassuk olvasóinkat a természetes gyógymódokról, tanácsokat adjunk az egészséges életmódhoz, és ezzel elősegítsük az egészség megőrzését.

NATURSHOP WEBÁRUHÁZ

Cégünk webáruházzal is rendelkezik a www.naturshop.hu weboldal alatt, ahol a saját gyártású Celsus termékek mellett több száz étrend-kiegészítőt, kozmetikumot és divattermékeket is forgalmazunk. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, és a szezonnak megfelelő akciós ajánlatokkal várjuk vásárlóinkat.

SIKERÜNK TITKA

Gyors reagálás a piaci igényekre! Magas szakmai színvonalú, lendületes csapatunk hosszú évek alatt elért tapasztalata ötvöződik kitartásunkkal. Így termékeinkben, kiadványainkban az Önök egészsége érdekében a megbízhatóságot, innovációt, a prevenciót és a több évtizedes szakmai kompetenciánkat adjuk át.

Sikerünket Önök nélkül nem tudtuk volna elérni!

A Celsus Kft. csapata

 

Weboldalaink:

www.naturshop.hu
www.celsus.hu
www.ideal.hu

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 01268-0001